Vijverfilters en kweekbakken

Al onze vijverfilters worden door ons zelf vervaardigd en zijn scherp in prijs. Wij hebben een ruime keuze in verschillende modellen en maten vijverfilters (voor vijvers met 3000 liter water tot vijvers met meer dan 200.000 liter water). De maat en het model kunnen indien gewenst aangepast worden. Kweek- en quarentaine bakken zitten ook in ons gamma. Onze filters staan op vlak van hun kwaliteit en perfecte werking zeker aan de top. Ze zijn slagvast en vorstbestendig, robuust en goed afgewerkt. Vervaardigd met Europese materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie, wat uw vissen zeker ten goede komt. Ook zijn onze filters bestand tegen reinigingschemicaliën.

We bieden verschillende systemen, zoals het upflow systeem, microfilters, zwevend bed, vortex , …… leverbaar met filtervulling naar wens. Vergeet niet dat uw filter het hart van uw vijver is.

Ook is het mogelijk om bij ons een compleet pakket te krijgen:
FILTER + POMP + UVC-LAMP.

Onze filters worden verkocht aan klein- en groothandel, tuin- en vijveraanleggers, alsook kan u als particulier bij ons terecht.

Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor het polyesterwerk van uw vijver en voor de doe-het-zelvers voor het materiaal en technische ondersteuning.

Extra voordeel mogelijk voor tuin-/ vijveraanleggers, klein-/ groothandel.

Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren.